s

Despre NoiPro Dias..

In decursul anului 2004 firma Pro-Dias a devenit producator de usi metalice de apartament si usi metalice de exterior, transformandu-se in scurt timp intr-unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil.
Din momentul in care ati luat decizia achizitionarii unei usi metalice de apartament sau exterior, echipa noastra va acorda asistenta specializata: in show-room-ul nostru un specialist in vanzari va sta la dispozitie cu informatii tehnice sau sfaturi utile care sa va ajute in luarea celei mai bune decizii de achizitie a usii dorite, serviciile echipelor noastre de masuratori, montaj si service va asigura de faptul ca usa achizitionata se va produce cu dimensiunile optime si se va monta corespunzator, in asa fel incat sa se incadreze in parametrii functionali ai unei usi metalice de calitate superioara.

In conditiile in care considerati necesar, echipa Pro-Dias va sta la dispozitie cu service gratuit in perioada de garantie a usii metalice achizitionate sau cu service post-garantie, pe o perioada nelimitata de timp. Experienta, logistica si infrastructura de care dispunea firma ca producator de usi metalice, a condus, in decursul anului 2005 la completarea gamei de produse cu usi de interior.

Astfel, Pro-Dias a devenit distribuitor direct Porta Doors, producator care ofera o gama larga de usi de interior, usi de apartament si usi de exterior in zeci de variante de culori, modele si finisaje. Oferta variata de canaturi si tocuri de interior, plane, frezate, finisate cu materiale sintetice, vopsea ecologica sau furnir natural este completata de usi cu destinatii speciale, usi tehnice cu izolatie fonica, rezistenta la foc si etanseitate la fum, caracteristici agrementate de institutii specializate.

In concluzie, astazi, firma noastra va ofera toate solutiile constructive in materie de usi: usi de interior, usi metalice simple si duble confectionate la comanda pe orice dimensiuni, usi de exterior, usi tehnice, toate executate si montate in conditii de siguranta si la un raport optim calitate-pret.

About